Wij zijn pragmatisch, strategisch én idealistisch. En we zitten boordevol energie

Natuurlijk zijn we idealistisch. Dat past ook bij onze generatie. Wij zijn jong en ambitieus. We willen de wereld groener maken. Ook jouw bedrijf speelt daarbij een cruciale rol. We zijn ook realistisch. Bedrijven die maatschappelijk willen ondernemen, hebben vragen. Wat levert het op? Welke investeringen zijn nodig? Waar ligt de prioriteit? Wij geloven dat MVO nieuwe kansen biedt en direct bijdraagt aan jouw bedrijfsprestaties. Sterker nog, het is een noodzaak om toekomstbestendig te zijn.

Foto van het team van Factor Delta

Onze opdrachtgevers

Logo van MokrupakLogo van Boloo ForwardingLogo van TastyLogo van L'Ortye L'OgischLogo van SchwartzmansLogo van DistriversLogo van HanosLogo van Van der zeeLogo van Ons keukenLogo van Daily fresh foodLogo van TaxandLogo van CBLogo van Holiday IceLogo van Daily DairyLogo van MetosLogo van PeridotLogo van RingpackLogo van CTS GroupLogo van PadifoodLogo van ArcagnaLogo van A2B-OnlineLogo van BoboliLogo van Unidex

Wat onderscheidt ons

Pragmatisch: MVO ingewikkeld? We vertalen duurzaamheid naar praktische stappen voor jouw organisatie.

Flexibel: Elk bedrijf is anders, en dat begrijpen we. We stemmen onze aanpak af aan jouw bedrijf.

Strategisch: MVO is een kans om waarde te creëren, geen kostenpost. Samen maken we jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Teamfoto van Factor Delta
Michiel en Emma
Teamfoto van Factor Delta

Het team

Wat ons bindt is onze gedrevenheid. We zijn idealistisch maar ook pragmatisch en strategisch. We willen impact maken en dat begint bij ons eigen team. Daarom vinden we het belangrijk om naast hard te werken en ruimte te hebben om te leren, ook veel met elkaar te lachen. Die informele sfeer, versterkt onze professionele aanpak. 

 • Emma combineert haar passies voor duurzaamheid en organisatiekunde bij Factor Delta. Met twee afgeronde masters in Strategic Management en Sustainable Business and Innovation, helpt ze bedrijven strategisch duurzaam te ondernemen. Emma is optimistisch, pragmatisch en gedreven. In haar vrije tijd kun je Emma vinden op een terras of wandelend in de natuur.

  Emma Kallen

  Duurzaamheidsadviseur en oprichter

 • Michiel heeft een bedrijfskundige achtergrond en ontdekte zijn passie voor duurzaamheid tijdens ontwikkelingswerk. Zijn vervolgopleiding in duurzame bedrijfskunde gaf hem de vaardigheden om zijn visie in de praktijk te brengen en impact te maken in het bedrijfsleven. Michiel is energiek, aandachtig en creatief. Buiten werk is hij het liefst te vinden aan zee of op een berg.

  Michiel Hermans

  Duurzaamheidsadviseur en mede-oprichter

 • Annie heeft veel ervaring in het optimaliseren van kwaliteitssystemen in de levensmiddelenindustrie. Ze is gepassioneerd over duurzaamheid en zet haar expertise in bij Factor Delta om bedrijven te helpen kwaliteit en duurzaamheid te combineren. Annie woont aan de rand van de Betuwe en geniet in haar vrije tijd van de natuur met haar gezin.

  Annie Calisal-Alting

  Duurzaamheidsadviseur en mede-oprichter

 • Aron Klapwijk heeft uitgebreide ervaring in duurzaamheidsvraagstukken, met een nadruk op het verduurzamen van publieke woningen en bedrijven. Zijn achtergrond ligt in milieuwetenschappen en hij is gespecialiseerd in de energietransitie. Aron is bedreven met data en datastrategie en vertaalt ambitieuze doelen naar praktische acties. Aron is gedisciplineerd en gestructureerd maar altijd met een knipoog.

  Aron Klapwijk

  Duurzaamheidsadviseur en mede-oprichter

 • Joachim heeft een diverse achtergrond met een bachelor in politiek en sociologie en een master in duurzame bedrijfskunde. Vanuit de sterke overtuiging dat er veel winst te halen valt op het gebied van duurzaam ondernemen helpt Joachim graag met het verduurzamen van bedrijven. In zijn vrije tijd is hij te vinden op het volleybalveld of in de sportschool.

  Joachim van Leeuwen

  Duurzaamheidsadviseur

 • Amber heeft een achtergrond in Business Administration en werd tijdens haar exchange in Kopenhagen geïnspireerd door de rol van bedrijven in maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit leidde tot een master in Global Business & Sustainability aan de RSM. Naast haar gedrevenheid voor duurzaamheid houdt ze van hardlopen, snowboarden, kiten en surfen.

  Amber Langeveld

  Duurzaamheidsadviseur

 • Joost is sinds zijn bachelor Global Sustainability Science bezig met interdisciplinaire vraagstukken. Met het geloof dat het bedrijfsleven centraal staat bij de opgave van een betere toekomst heeft hij zich verder gespecialiseerd met zijn master in duurzame bedrijfsvoering. Met een open-mind en het stellen van kritische vragen werkt Joost aan het vinden van oplossingen. Daarnaast is hij graag te vinden in de klimhal of ergens in de natuur aan het wandelen. 

  Joost van Gerwen

  Duurzaamheidsadviseur

 • Max heeft een diverse achtergrond binnen duurzaamheid. Van het ontwikkelen en uitzetten van duurzame strategieën bij modebedrijven tot zelf duurzaam ondernemen. Met een master in ondernemerschap en een bachelor in business is hij goed in staat problemen van diverse perspectieven te benaderen. Max is vrolijk, spontaan, koppig en eerlijk. Buiten werk is hij te vinden in de keuken, buiten of in de gym.

  Max van Bree

  Duurzaamheidsadviseur

 • Thijs heeft een rijke achtergrond in kwaliteit door zijn studie Food & Business en jaren werkervaring. Hij is deskundig in kwaliteitssystemen en -certificeringen. In de levensmiddelenindustrie combineert Thijs zijn passie voor duurzaamheid met zijn vakgebied om duurzaamheid te integreren in bedrijfs- kwaliteitssystemen. Thijs is nauwkeurig en pragmatisch. Buiten werk is hij judoka en geniet hij van wandelen in de natuur.

  Thijs Mercy

  Duurzaamheids- en kwaliteitsadviseur

Ons ecosysteem

Denk je dat we complementair aan elkaar zijn? We maken graag verder kennis!

Logo van Hedgehog CompanyLogo van MVO NederlandLogo van Transitie Coalitie VoedselLogo van Meridium

Wij zijn geregeld opzoek naar nieuwe collega's en behandelen sollicitaties doorlopend bij binnenkomst.

Wil jij bedrijven helpen op weg naar een duurzame toekomst? En wil je deel uitmaken van een hecht en intrinsiek gemotiveerd team dat zich vol enthousiasme inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid?

Job openings

 • Role
  Duurzaamheidsadviseur (0 - 2 jaar werkervaring)
  Description
  Heb jij een passie voor duurzaamheid en bedrijven helpen met toekomstbestendig ondernemen? Krijg jij energie van het werken aan thema’s als klimaatverandering, circulaire economie, duurzamere logistiek en duurzame inzetbaarheid? En wil je tegelijkertijd meebouwen aan een jong en groeiend bedrijf met impact? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  Qualifications
  Location
 • Role
  Duurzaamheidsadviseur (3+ jaar ervaring)
  Description
  Ben je al even aan het werk en zoek je naar een jong en intrinsiek gedreven team? Wil je meebouwen aan een groeiend bedrijf met impact? Krijg jij energie van het werken aan thema’s als klimaatverandering, circulaire economie, duurzamere logistiek en duurzame inzetbaarheid? En ben je in staat om zelfstandig een team aan te sturen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
  Qualifications
  Location