Wij zijn pragmatisch, strategisch én idealistisch. En we zitten boordevol energie

Natuurlijk zijn we idealistisch. Dat past ook bij onze generatie. Wij zijn jong en ambitieus. We willen de wereld groener maken. Ook jouw bedrijf speelt daarbij een cruciale rol. We zijn ook realistisch. Bedrijven die maatschappelijk willen ondernemen, hebben vragen. Wat levert het op? Welke investeringen zijn nodig? Waar ligt de prioriteit? Wij geloven dat MVO nieuwe kansen biedt en direct bijdraagt aan jouw bedrijfsprestaties. Sterker nog, het is een noodzaak om toekomstbestendig te zijn.

Onze opdrachtgevers

MokrupakBoloo ForwardingTastyL'Ortye L'OgischSchwartzmansDistriversHanosVan der zeeOns keukenDaily fresh foodTaxand

Wat onderscheidt ons

Pragmatisch: MVO ingewikkeld? We vertalen duurzaamheid naar praktische stappen voor jouw organisatie.

Flexibel: Elk bedrijf is anders, en dat begrijpen we. We stemmen onze aanpak af aan jouw bedrijf.

Strategisch: MVO is een kans om waarde te creëren, geen kostenpost. Samen maken we jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Het team

Wat ons bindt is onze gedrevenheid. We zijn idealistisch maar ook pragmatisch en strategisch. We willen impact maken en dat begint bij ons eigen team. Daarom vinden we het belangrijk om naast hard te werken en ruimte te hebben om te leren, ook veel met elkaar te lachen. Die informele sfeer, versterkt onze professionele aanpak. 

 • Emma combineert haar passies voor duurzaamheid en organisatiekunde bij Factor Delta. Met twee afgeronde masters in Strategic Management en Sustainable Business and Innovation, helpt ze bedrijven strategisch duurzaam te ondernemen. Emma is optimistisch, pragmatisch en gedreven. In haar vrije tijd kun je Emma vinden op een terras of wandelend in de natuur.

  Emma Kallen

  Duurzaamheidsadviseur en oprichter

 • Michiel heeft een bedrijfskundige achtergrond en ontdekte zijn passie voor duurzaamheid tijdens ontwikkelingswerk. Zijn vervolgopleiding in duurzame bedrijfskunde gaf hem de vaardigheden om zijn visie in de praktijk te brengen en impact te maken in het bedrijfsleven. Michiel is energiek, aandachtig en creatief. Buiten werk is hij het liefst te vinden aan zee of op een berg.

  Michiel Hermans

  Duurzaamheidsadviseur en mede-oprichter

 • Annie heeft veel ervaring in het optimaliseren van kwaliteitssystemen in de levensmiddelenindustrie. Ze is gepassioneerd over duurzaamheid en zet haar expertise in bij Factor Delta om bedrijven te helpen kwaliteit en duurzaamheid te combineren. Annie woont aan de rand van de Betuwe en geniet in haar vrije tijd van de natuur met haar gezin.

  Annie Calisal-Alting

  Duurzaamheidsadviseur en mede-oprichter

 • Aron Klapwijk heeft uitgebreide ervaring in duurzaamheidsvraagstukken, met een nadruk op het verduurzamen van publieke woningen en bedrijven. Zijn achtergrond ligt in milieuwetenschappen en hij is gespecialiseerd in de energietransitie. Aron is bedreven met data en datastrategie en vertaalt ambitieuze doelen naar praktische acties. Aron is gedisciplineerd en gestructureerd maar altijd met een knipoog.

  Aron Klapwijk

  Duurzaamheidsadviseur en mede-oprichter

 • Max heeft een diverse achtergrond binnen duurzaamheid. Van het ontwikkelen en uitzetten van duurzame strategieën bij modebedrijven tot zelf duurzaam ondernemen. Met een master in ondernemerschap en een bachelor in business is hij goed in staat problemen van diverse perspectieven te benaderen. Max is vrolijk, spontaan, koppig en eerlijk. Buiten werk is hij te vinden in de keuken, buiten of in de gym.

  Max van Bree

  Duurzaamheidsadviseur

 • Joachim heeft een diverse achtergrond met een bachelor in politiek en sociologie en een master in duurzame bedrijfskunde. Vanuit de sterke overtuiging dat er veel winst te halen valt op het gebied van duurzaam ondernemen helpt Joachim graag met het verduurzamen van bedrijven. In zijn vrije tijd is hij te vinden op het volleybalveld of in de sportschool.

  Joachim van Leeuwen

  Duurzaamheidsadviseur

 • Amber heeft een achtergrond in Business Administration en werd tijdens haar exchange in Kopenhagen geïnspireerd door de rol van bedrijven in maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit leidde tot een master in Global Business & Sustainability aan de RSM. Naast haar gedrevenheid voor duurzaamheid houdt ze van hardlopen, snowboarden, kiten en surfen.

  Amber Langeveld

  Duurzaamheidsadviseur

 • Joost is sinds zijn bachelor Global Sustainability Science bezig met interdisciplinaire vraagstukken. Met het geloof dat het bedrijfsleven centraal staat bij de opgave van een betere toekomst heeft hij zich verder gespecialiseerd met zijn master in duurzame bedrijfsvoering. Met een open-mind en het stellen van kritische vragen werkt Joost aan het vinden van oplossingen. Daarnaast is hij graag te vinden in de klimhal of ergens in de natuur aan het wandelen. 

  Joost van Gerwen

  Duurzaamheidsadviseur

Ons ecosysteem

Denk je dat we complementair aan elkaar zijn? We maken graag verder kennis!

Hedgehog CompanyMVO NederlandTransitie Coalitie VoedselMeridium

Wij hebben op dit moment geen vacatures open staan. Wel staan we altijd open voor contact!

Wil jij bedrijven helpen op weg naar een duurzame toekomst? En wil je deel uitmaken van een hecht en intrinsiek gemotiveerd team dat zich vol enthousiasme inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid? Neem contact via onze socials of via de contactpagina!

Job openings