Hero Image

Wij zijn pragmatisch, strategisch én idealistisch.

En we zitten boordevol energie

Over Factor Delta

Natuurlijk zijn we idealistisch. Dat past ook bij onze generatie. Wij zijn jong en ambitieus. We willen de wereld groener maken. Toekomstige generaties hebben ook recht op zuiver water, schone lucht en voldoende voedsel. Uitputting van grondstoffen, klimaatverandering en sociale ongelijkheid zijn de grootse uitdagingen van deze eeuw. De wereldbevolking neemt tegen 2050 toe tot 9 miljard en de vraag naar eindige hulpbronnen neemt exponentieel toe. Alle reden voor ons om vol energie in te zetten op duurzame ontwikkeling. Bedrijven spelen daarbij een cruciale rol.

We zijn ook realistisch. Bedrijven die (meer) maatschappelijk willen ondernemen, hebben vragen. Wat levert het op? Welke investeringen zijn nodig? Waar ligt de prioriteit? Wat zijn realistische doelstellingen? Wij geloven dat MVO nieuwe kansen biedt en direct bijdraagt aan uw bedrijfsprestaties. Duurzame ontwikkeling leidt tot kostendaling, product- en procesinnovaties en nieuwe markten. En creëert waarde op economisch, ecologisch en sociaal vlak. Het is aan ons om u daarvan te overtuigen. Met een sluitende businesscase. Zo maken we samen uw bedrijf futureproof en werken we aan de transitie naar een duurzame wereld.

Wat onderscheidt ons

Pragmatisch:
MVO als geheel kan overweldigend zijn, maar het is ondernemen met gezond verstand. Wij vertalen het complexe begrip duurzaamheid naar praktische handvatten voor uw organisatie.
Flexibel:
MVO gaat om het maken van keuzes, afhankelijk van de sector en het type bedrijf. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat die keuzes passen bij de bedrijfsvoering en kernwaarden van het bedrijf.
Strategisch:
Wij geloven dat MVO een vorm van waardecreatie is, geen kostenpost. Samen kijken we hoe we uw bedrijf toekomstbestendig maken door duurzaamheid te integreren in de bedrijfsstrategie.

Het team

Team Image

Emma Kallen

Emma komt uit Maastricht, maar woont tegenwoordig in Amsterdam. Met Factor Delta heeft zij twee passies kunnen samenbrengen: duurzaamheid en organisatiekunde. Emma heeft eerst een master in Strategic Management en daarna een tweede master in Sustainable Business and Innovation afgerond. Hierdoor bezit ze over de juiste vaardigheden om bedrijven te helpen duurzaam ondernemen op een strategische wijze te benaderen. Emma is optimistisch, pragmatisch en gedreven. In haar vrije tijd kun je Emma vinden op een terras of wandelend in de natuur.
Team Image

Michiel Hermans

Michiel heeft een achtergrond in bedrijfskunde en is via ontwikkelingswerk enthousiast geworden over duurzaamheid. Verdieping in klimaatverandering en een masterstudie Sustainable Business and Innovation zorgde voor de juiste toolkit om duurzaam ondernemen in de praktijk te brengen. Met zijn kennis en enthousiasme is hij nu impact aan het maken met Factor Delta. Michiel is energiek, aandachtig en creatief. Hij is het liefst te vinden op of aan zee of klimmend op een rotswand.
Team Image

Annie Calisal-Alting

Annie heeft als kwaliteitsadviseur en manager een groot deel van haar carrière besteedt aan het inrichten en optimaliseren van kwaliteitssystemen bij verschillende bedrijven in de levensmiddelenindustrie. Tijdens haar studie heeft ze ervoor gekozen diverse vakken in de richting van duurzaamheid te volgen. Met Factor Delta gaat ze haar passie en ervaring inzetten om bedrijven pragmatisch te verduurzamen. Annie is gemotiveerd, gestructureerd en doelgericht. Ze woont in een klein dorpje, aan de rand van de Betuwe. In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen, fietsen of varen op de Linge met haar gezin in deze prachtige omgeving.  
Team Image

Aron Klapwijk

Aron Klapwijk zet zich al meerdere jaren in om met een pragmatische aanpak duurzaamheidsvraagstukken op te lossen. Hij heeft veel ervaring opgedaan bij het helpen van publieke instellingen bij het realiseren van de verduurzaming van woningen. Hij is nieuwsgierig naar innovatie en de mogelijke toepassingen daarvan. Aron heeft een achtergrond in de milieuwetenschappen en heeft zich gespecialiseerd in de energietransitie. Aron is bedreven in het creëren van inzichten uit data en houdt van het concreet maken en vertalen van ambities naar daadwerkelijke acties en veranderingen. Aron is gedisciplineerd en gestructureerd maar altijd met een knipoog.
Team Image

Amber Langeveld

Amber heeft een achtergrond in Bedrijfskunde en werd tijdens haar uitwisseling in Kopenhagen gegrepen door het belang van duurzaamheid in het bedrijfsleven. Haar groeiende passie voor duurzaamheid leidde tot een master in Global Business & Sustainability aan de RSM. Haar enthousiasme en gedrevenheid zijn een waardevolle aanwinst voor het team, waar ze zich volop inzet voor positieve impact. Amber is gedisciplineerde en creatief. Naast duurzaamheid koestert ze een grote liefde voor boardsporten, zoals kiten, snowboarden en surfen.

Onze klanten

Ons ecosysteem