Hero Image

Diensten

Factor Delta adviseert bedrijven op het gebied van duurzaam ondernemen. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket aan dat u helpt te bepalen welke duurzaamheidskwesties belangrijk zijn voor uw bedrijf en bieden vervolgens praktische ondersteuning om u te helpen ze te beheren.

Factor Delta adviseert bedrijven op het gebied van duurzaam ondernemen. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket aan dat u helpt te bepalen welke duurzaamheidskwesties belangrijk zijn voor uw bedrijf en bieden vervolgens praktische ondersteuning om u te helpen ze te beheren. Of u nu net begint na te denken over duurzaamheid of al een volwassen MVO-beleid hebt, wij kunnen u ondersteunen om waarde te creëren met een duurzame bedrijfsstrategie.

We helpen bij het identificeren van de bedrijfskritische duurzaamheidskwesties voor uw bedrijf. We maken uw impact meetbaar met passende waardedrijvers. We ontwikkelen samen met u een effectieve duurzaamheidsstrategie met concrete doelstellingen en maatregelen waarmee alle materiële risico’s worden beheerst. We definiëren samen nieuwe kansen voor duurzame product- en diensteninnovatie. En om het meeste uit uw duurzaamheidsinspanningen te halen, helpen we u transparant communiceren met de mensen die voor uw bedrijf belangrijk zijn.

Laten we elkaar uitdagen en samen de weg inslaan naar een toekomstbestendige organisatie!